Celebra els 10 anys del Citilab!

El proper divendres 10 de novembre el Citilab convida a tots els ciutadans i ciutadanes a la festa del seu desè aniversari. Enguany, aquest laboratori d’innovació social i digital pioner a Catalunya i Espanya suma 10 anys des de la inauguració de la seva seu física el 23 de novembre de l’any 2007 a l’antiga fàbrica de Can Suris.

Podràs participar en activitats artístiques col·laboratives i descobrir de forma dinàmica i entretinguda el món de la innovació i la co-creació. La cita és el 10 de novembre al Citilab.

La història del Citilab

La iniciativa va prendre forma l’any 2007 de la mà d’un grup de ciutadans que, entusiasmats per les oportunitats que oferien les noves tecnologies i liderats per Vicens Badenes, van impulsar el primer laboratori ciutadà europeu. Aquesta idea fou absolutament innovadora, ja que es tractava d’un espai que centrava la seva tasca en explorar i difondre l’impacte digital en el pensament creatiu, el disseny i la innovació de la cultura digital que, finalment, va prendre forma a instal·lant-se a la Plaça Can Suris de Cornellà de Llobregat.

D’aquesta manera, el Citilab s’ha convertit en una barreja entre un centre de formació, un centre de recerca, una incubadora d’iniciatives empresarials i socials i també un centre digital d’innovació ciutadana on els usuaris estan convidats a venir a investigar, emprendre i innovar de manera col·laborativa i integradora.

Si has format part de la història del Citilab o t’agradaria començar a descobrir-lo, sigui com sigui no et perdis la cita del 10 de novembre!

Post original de Citilab