Jornada “El programa CatLabs: balanç i passos següents”

,

El proper 27 de setembre es durà a terme una jornada del programa CatLabs per fer balanç de les actuacions realitzades des de la seva aprovació, el novembre del 2016, i analitzar els passos següents. La sessió, que és oberta al públic prèvia inscripció, servirà per informar de la imminent constitució de la xarxa d’agents d’innovació social i digital, explicar les conclusions del Primer Camp d’Innovació de CatLabs, analitzar els treballs realitzats des de llavors per les entitats impulsores dels reptes i tractar els passos que cal seguir en el futur immediat.

La jornada, que es durà a terme a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, comptarà amb la presència del secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, Jordi Puigneró, i del director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació, Albert Castellanos.

Inscripció a la jornada: http://catalunya2020.gencat.cat/ca/inici/jornada-de-catlabs/

Programa:

9.00 h       Registre d’assistència

9.15 h       Benvinguda. Albert Castellanos, director general de Promoció Econòmica, Competència i Regulació (Generalitat de Catalunya)

9.25 h       “La visió de la Comissió Europea sobre els ecosistemes d’innovació”. Gabriel Rissola (Joint Research Center, Comissió Europea)

9.45 h       “El programa CatLabs”. Ricard Faura (Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, Generalitat de Catalunya)

10.05 h     “La Xarxa CatLabs”. Artur Serra (Fundació i2CAT)

10.20 h     Taula rodona: “El Primer Camp d’Innovació de CatLabs”. Modera: Tatiana Fernández (Direcció General de Promoció Econòmica, Competència i Regulació, Generalitat de Catalunya). Ponents:

  • Ivan Martínez (Universitat Autònoma de Barcelona)
  • Teresa Guerrero (Agència de Residus de Catalunya)
  • Antoni Merino (Ajuntament de Mataró)
  • Miquel Carrión (Servei d’Ocupació de Catalunya)

11.50 h     Cloenda.  Jordi Puigneró, secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital (Generalitat de Catalunya)

12.00 h     Refrigeri i treball en xarxa

13.30 h     Fi de la jornada